Taikuri Ben Elf Show 2019 on yleisöä yhdistävä, kaikille samanaikaisesti tapahtuva esitys. Esitys on eläyttävän upliftaava show, jossa yleisön toimet ja valinnat vaikuttavat esityksen kulkuun. Atmosfääri on hyväntuulinen ja hauska, mutta ei pinnallinen. Tempo on nopea, mutta ei rauhaton. 

Esityksen aikana yleisön elämyspankkiin talletetaan kaikki taikuuden seitsemän muotoa; kadottaminen, ilmestyttäminen, muodon muuttaminen, paikan vaihtaminen, ehjääminen, leijutus ja läpäiseminen. 

Elämyksiä ammennetaan myös taikuuden alagenrestä mentalismista. Mentalismi-illuusioita ovat esimerkiksi illuusio ajatusten lukemisesta, ennaltatietämisestä ja kaukonäköisyydestä. Miltä tuntuisikaan, jos kaikki nämä ilmiöt olisivatkin mahdollisia? Voimauttavasti psyykkettä hierovan Taikuri Ben Elf Show 2019 kokonaiskesto on noin 30 minuuttia. Jälkihöyryt katsojan kokemuspankin äkillisestä muodonmuutoksesta kestävät esitystä kauemmin.

Vapaa-ajalla Elf on usein luonnossa maastopyöräilemässä tai pinnan alla laitesukeltamassa. 

Puhelin: 050 566 0000.
Sähköposti: ben@benelf.fi

 

Ben-large-3825

Taikuri Ben Elf – Mitä missä hä?

Taikuri Ben Elf

Taikuri Ben Elf – Tulilla

Taikuri Ben Elf Hattiwatti

Taikuri Ben Elf – Hetkellä

Taikuri-Ben-Elf

Taikuri Ben Elf – Taikuri Ben Elf – Kuka mitä hä?

Taikuri Ben Elf

Taikuri Ben Elf – Taikatemppu tölkillä

Taikuri Ben Elf

Taikuri Ben Elf on helsinkiläinen ammattitaikuri, joka on esittänyt ensimmäiset taikatemput jo tarhassa! Elämä on kuljettanut hänet esiintymään yritysmaailman juhlissa ja tapahtumissa. On taitolaji tuoda rentoutta hektiseen ympäristöön.