janne_mustonen

STAND UP-TAIKASHOW
Esitys sopii suurelle lavalle tai näyttämölle ja on helposti muokattavissa tilaisuuksiin, joissa taikuri kulkee yleisön joukossa. Taikuuden keinoin Mustonen viihdyttää ihmisiä käyttäen hyväksi arjen esineitä ja tilanteen tuomaa komiikkaa. Taikuri Mustonen viihtyy niin suurilla lavoilla, messuilla kuin cocktailtilaisuuksissakin.

MOOTTORISAHASHOW 
Vauhdikas ja vaarallinen esitys, jossa pitkän linjan viihdetaiteilija Janne Mustonen jongleeraa mitä uskomattomammilla esineillä. Huipennuksena on tietenkin maailman vaarallisin jonglööritemppu: kolmella käynnissä olevalla moottorisahalla jongleeraus! Ja koska tämä ei vielä riitä, niin Mustonen on maailmassa ainoa, joka jongleeraa keilapalloa, sapelia ja tapparaa ajaen samalla yksipyöräisellä! Tämä kansainvälisen tason esitys on täynnä huikeita ja ainutlaatuisia temppuja, jotka Mustonen on itse kehittänyt. Esitystä rytmittää tarkkaan valittu musiikki ja meno on villiä kuin rokkikonsertissa. Moniosaaja Mustonen yhdistää esityksiinsä niin taikuutta kuin stand up -komiikkaakin. Loistavan ja charmikkaan esiintyjän lupsakka karjalainen kahjous tempaa yleisön mukaansa, joskus aina esiintymislavalle asti. 

Puhelin: 040 523 1833.
Sähköposti: janne@taikuri-jongloori.fi

 

Janne Mustonen Britain's Got More Talent 2018

Janne Mustonen – Britain’s Got More Talent 2018

Taikuri-jonglööri Janne Mustonen

Janne Mustonen

Taikuri-jonglööri Janne Mustonen

Janne Mustonen Sahashow live

Taikuri-jonglööri Janne Mustonen

Janne Mustonen Guinnessin maailmanennätys 2018

Taikuri-jonglööri Janne Mustonen

Mustonen on Evento Avards 2018 voittaja! Janne on käynyt esiintymässä myös Britain’s Got Talentissa jongleerausnumerollaan.