Pyöreät vuodet, sukujuhlat, illanistujaiset, synttärit, hääpäivät, grillibileet…

Ystävien ja sukulaisten kanssa on mukava kokoontua yhteen merkkipäivinä tai juhlia muuten vaan. Taikuus sopii loistavasti tilaisuuden tunnelman nostajaksi ja keskustelun aiheeksi. Taikaesityksellä voidaan myös muistaa vaikka päivänsankaria.
Taikuri luo taianomaisen tunnelman, jonka kautta juuri sinun juhlasi muistetaan!

ILLUUSIO 

Hyväntuulinen lavaesitys täynnä vahvaa taikuutta, tilannekomiikkaa ja yhdessä kokemista. Osa katsojista pääsee lavalle avustamaan taikuria. Interaktiivinen esitys, joka saa ihmiset hymyilemään ja nauttimaan illasta. Esityksen pituus on noin 30 minuuttia.
Esityksestä on mahdollista tehdä myös lyhyempi 15 minuutin versio. 

AJATUSLEIKKI 

Taikuri kiertelee pöydissä seurueesta toiseen tuoden taikuuden lähelle, ihmisten käsiin ja ajatuksiin. Tilannekomiikka ja vahvat efektit tekevät tästä kokemuksesta vaikuttavan ja sen muistaa pitkään. Tunnelma nousee ja ihmiset viihtyvät. Esityksen pituus n. 10 min/pöytä/seurue. 

MAGIC CABINET

Ihmiset kerääntyvät pöydän ääreen kokemaan jotain ihmeellistä, yhdessä. Tunnelma on lämmin ja intiimi. Taikuus tapahtuu ihmisten ympärillä ja heissä. Taikuriesitys täyttä taikaa, jossa yleisö on osa esitystä ja jopa välillä pääroolissa. Kuka tällä kertaa lopulta onkaan illan tähti?

30 minuutin esitys noin 30 hengen yleisölle. 

Puhelin: 040 576 9448.
Sähköposti: juha@bisnestaikurit.fi

Taikuri Laurila

Taikuri Laurila

Taikuri Laurila

Taikuri Laurila

Taikuri Laurila

Taikuri Laurila on vahvaa taikuutta, yhdessä tekemistä ja tilannekomiikkaa yhdistävä taikuri. Hänelle taikurina on tärkeää, että jokainen voi tuntea taikuudenkokemuksen henkilökohtaisesti.

23 vuotta sitten harrastuksena alkanut ammatti on vuosien saatossa pitänyt sisällään niin teatterityötä, opetustehtäviä kuin lukuisia erilaisia yritysesiintymisiäkin aina messuista pikkujouluihin. Nämä ovat tehneet Taikuri Laurilasta taika-alan vahvan ammattilaisen.

Nykyään Taikuri Laurila toimii Bisnestaikuuden suunnannäyttäjänä – sinun yrityksesi parhaaksi!