Back to the top
X
Tietosuoja selosteemme  LUE LISÄÄ

Tietosuojaseloste

Verkkosivustomme osoite on: https://viihdetaikurit.fi. Turvaamme tietosi lakien ja asetusten mukaisesti. Päivitämme selostetta tarvittaessa.

Rekisterin tarkoitus

Kutsumme rekisteriä nimellä Viihdetaikurit asiakasrekisteri. Rekisterin henkilötietoihin on pääsy vain yhtiön työntekijöillä sekä asiainhoitajilla. Tietoihin pääsy asiainhoitajilla on sallittu vain siltä osin kuin se on yhtiön liiketoiminnan kannalta tarpeellista.

Rekisterissä olevien tietojen käsittely ja säilytys perustuu joko sopimussuhteeseen yhtiömme kanssa, henkilöltä saatuun suostumukseen tai yhtiön oikeutettuun etuun kerätä tietoa liiketoiminnan edellytyksenä.

Rekisterin tietoja käytetään seuraavasti: 

– Asiakassuhteiden ylläpitoon
– Tilausten ja yhteydenottojen käsittelyyn
– Laskutukseen
– Asiakaspalveluun
– Tapahtumien järjestämiseen
– Yhtiön omaan markkinointiin
– Rekisterissä olevien oikeuksien toteuttamiseen

Mitä rekisteriin kerätään ja mistä tiedot saadaan?

Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, laskutustiedot sekä tarvittaessa lupa / kielto käyttää tietoja markkinointiin ja viestintään. Tiedot ovat peräisin yhteydenotoista nettisivuiltamme, tarjouspyynnöistä, tilauksista, asiakastapaamisista, sopimuksista ja eri kanavien kautta tapahtuneista asiakashankinnoista ja yhteydenottopyynnöistä.

Tietojen luovuttaminen

Tietoja käsitellään vain yhtiömme sisällä sekä sopimussuhteessa olevien asiainhoitajien kanssa. Tietoja ei luovuteta muutoin kolmansille osapuolille, eikä EU:n ulkopuolelle.

Suojaus

Tietoja säilytetään huolellisesti palvelimella salasanojen ja käyttäjätunnusten takana. Ainoat koneet, joihin tietoja voi olla tilapäisesti fyysisesti ladattuna on Reijo Myllärillä, Juha Laurilalla, Timo Mäellä ja Ben Elfillä. Koneet ovat suojattu salasanoilla. Mikäli yritykseen tulee uusia työntekijöitä tai henkilöstövaihdoksia, myös salasanat uusitaan. Sama koskee asiainhoitajien tilaa. Jos asiainhoitaja vaihtuu, myös hänen käyttämien laitteiden, palvelinten ja sähköpostiosoitteiden salasanat uusitaan.

Säilytysaika

Tietoja säilytetään asiakkaan luvalla niin kauan kuin asiakassuhde katsotaan olevan aktiivinen. Asiakassuhteen päättymisen jälkeen tietoja säilytetään maksimissaan 36 kk oikeutettuun etuun perustuen. Kirjanpitolakien edellytys on, että tietoja tulee säilyttää 5 vuotta vahvistetusta tilinpäätöksestä. Tässä mielessä osaa tiedoista säilytetään näiden lakien ja asetusten mukaisesti.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.
Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/. Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Jos epäilemme tai havaitsemme tietosuojan vaarantuneen, asia tutkitaan välittömästi. Lisäksi asiasta ilmoitetaan viipymättä rekisteröidylle, jonka tietosuoja on vaarantunut. Teemme myös ilmoituksen valvontaviranomaiselle henkilötietojen tietoturvaloukkauksesta.

Rekisterin pitäjä

Viihdetaikurit on Bisnestaikurit Oy:n aputoiminimi.
Viihdetaikurit
Ullantorpantie 7 A 12
02750 Espoo
Y-tunnus 2419550-0

Lisätiedot

Tietosuojasta vastaa
Reijo Mylläri p. 0400 314 068.
Kyselyt tietosuojasta osoitteeseen reijo@bisnestaikurit.fi.

Jätä sähköpostiosoite niin otamme yhteyttä sinuun